Reviews

Onderstaand een aantal reacties van klanten over Hartstikke Goed Drukwerk

Voor GDS Keramiek heeft Hartstikke Goed Drukwerk in 2014 de complete huisstijl en signing in- en outdoor verzorgd.
Karin Stokbroeckx van Hartstikke Goed Drukwerk heeft het hele proces begeleid. Haar kennis op het gebied van papiersoorten, druktechnieken, alsmede het logistieke traject hebben er toe bijgedragen dat het hele proces vlot is verlopen.

De specialiteit van Hartstikke Goed Drukwerk is klantgericht meedenken. Meedenken in oplossingen die de juiste prijskwaliteit bevatten, aangepast aan de wensen van de klant. Kortom Hartstikke Goed (Drukwerk) en meer, u kunt bij Karin ook terecht voor al uw andere uitingen; posters, cadeaubonnen, textielbedrukkingen, enz. van grote tot kleine opdrachten.

Ruud van den Akker - Algemeen directeur

Hartstikke Goed Drukwerk verzorgt sinds enkele jaren ons drukwerk. Dit bureau heeft twee jaar geleden aan de wieg gestaan van onze nieuwe website en daarmee ook de aanzet gegeven voor een nieuwe, meer eigentijdse huisstijl. Zo ontwierp het achtereenvolgens de vormgeving van onder andere ons wervingsmateriaal (leerlingenflyer, ouderbrochure, poster), de schoolgids en in het verlengde daarvan rapporten, briefpapier en enveloppen. Het resultaat mag er zijn! De samenwerking is plezierig, met als trefwoord 'flexibiliteit'. Er is veel mogelijk. En voor ons niet onbelangrijk: ook de prijzen zijn plezierig!

Elleke van der Zalm - Hofstad Lyceum

Zelf werk ik al 12 jaar bij Laurens Wonen, en al voor die tijd werd al het drukwerk al besteld via Hartstikke Goed Drukwerk. Natuurlijk heb ik in de afgelopen 12 jaar best eens rondgekeken of het nòg beter of nòg goedkoper kon, of liefst natuurlijk zelfs beide. Maar dat is me niet gelukt. Briefpapier, visitekaartjes, mutatieformulieren en mappen voor onze nieuwe huurders zijn slechts enkele voorbeelden van het drukwerk dat Hartstikke Goed Drukwerk voor Laurens Wonen verzorgt. Tot onze grote tevredenheid!

Cocky Baghus-van den Berg - directiesecretariaat/PR & Communicatie/HRM

Ik werk als medewerker PR & Communicatie op een school voor voortgezet onderwijs. Sinds een jaar wordt ons PR drukwerk door Hartstikke Goed Drukwerk verzorgd. Zoals flyers, brochures, posters, visitekaartjes, rapportmappen etc. Afspraken worden nagekomen en bestellingen op tijd geleverd. Maar ook op creatief vlak kun je bij Karin terecht: ze heeft prachtige banners voor ons Open Huis gemaakt. Naast haar deskundigheid ervaar ik het contact met Karin als heel open en ongedwongen. Het is gewoon een tof mens!

Willy van Vuren - KWC Culemborg

Zo’n 10 jaar geleden heeft Hartstikke Goed Drukwerk ons eerste drukwerk, kleding, belettering en relatiegeschenken verzorgd. Tot op de dag van vandaag maken wij gebruik van de diensten van Hartstikke Goed Drukwerk. Hartstikke Goed Drukwerk is in staat gebleken onze wensen adequaat te vertalen. Prettige samenwerking, een betrouwbaar bedrijf dat zeer servicegericht is en de klant voorop stelt.

Richard Jongeneelen - SKN bouw

Waarom ik graag samenwerk met HGD:

  • Omdat ik precies krijg wat ik in mijn hoofd heb hoe mijn drukwerk moet worden,
  • Omdat de communicatie zeer prettig en vlot verloopt,
  • Omdat ik goede adviezen krijg over de druktechnieken en papiersoorten,
  • Omdat HGD er geen gras over laat groeien, me niet laat wachten en áltijd op tijd levert,
  • Omdat ik altijd het idee heb dat ik een zeer redelijke prijs betaal.

Redenen genoeg dus om met HGD zaken te blijven doen!

Let Spek - Parels van Goeree

Als u op zoek bent naar betaalbaar Hartstikke Goed Drukwerk. Zonder gezeur, maar met een goede kennis van de mogelijkheden en snel geleverd. Dan bent u hier aan het goede adres! Hartstikke Goed Drukwerk levert gewoon Hartstikke Goed Drukwerk. En meer! Denk hierbij aan Hartstikke Goed Ontwerpwerk, DTP-werk en Advieswerk.

Annemieke Sijthoff - Buro voor communicatie